Diverse Bitssæt

Småværktøj

Bitssæt bestående af 100 dele. Bitsene er nøje udvalgt, så det er dem man bruger oftest, der er i sættet, samt der er flere af samme slags. Der er magnet i bunden som gør at bits ikke falder ud ved åbning, samtidig er det ikke nødvendigt at bruge værktøj for at få dem ud.

Beskrivelse

LuxusBitssæt

LuxusBitssættet består af 72 dele, hvoraf 9 af dem er forlænget. Der er også farver på, så det er nemt at danne overblik over dem. Der er magnet i bunden som gør at bits ikke falder ud ved åbning, samtidig er det ikke nødvendigt at bruge værktøj for at få dem ud.

 

Wera Kompakt

Wera Kompakt er en kompakt skruetrækker med 7 indbygget bits. Der en endvidere mulighed for at forlænge skruetrækkeren. Der medfølger en taske som kan påmonteres på bæltet.

 

Wera Kraftform Kompakt

Wera Kraftform Kompakt er et skruetrækkersæt bestående af en skruetrækker samt 17 stk. 89mm lange bits i forskellige størrelser. Sættet findes i en bæltetaske.

 

Bahco Multiværktøj

Bahco Multiværktøj er et mini værktøj m. indbygget kniv, save, bits, oplukker, tang m.v. Værktøjet er ca. 10 cm i lukket stand, og ca. 15 cm udslået. Der medfølger en taske.

 

Dette er et lille udpluk af vores værktøj. Vi har selvfølgelig også slagboremaskiner, topnøglesæt m.v. Du kan altid sende en forespørgsel eller ringe.